Dicteerapparaten

PHILIPS LFH388

De geïntegreerde oplaadeenheid van de Pocket Memo 388 voedt de batterijen terwijl u werkt. Met de vierstandenschakelaar wordt bediening met één hand een koud kunstje, de Pocket Memo 388 is klasse zonder meer.

Lees meer

PHILIPS LFH720KIT

Een gespecialiseerd analoog transcriptietoestel waarmee u grote werkvolumes aankunt. Het systeem is volledig gericht op eenvoud: op het LCD-scherm met grote cijfers ziet u de bandinformatie in één oogopslag, terwijl de gebruiksvriendelijke bediening d.m.v. één knop toegang geeft tot afzonderlijk documenten.

Lees meer

PHILIPS LFH725KIT

De met cassettes werkende Dictation Desktop 725 verenigt gebruiksvriendelijk dicteren met de hoogste professionele kwaliteit. Een LCD-scherm geeft alle informatie weer die vereist is om de dicteerworkflow te beheren, en een geavanceerde zoekfunctie zorgt voor snelle toegang tot de gegevens.

Lees meer

PHILIPS Pocket Memo DPM 7200

De Pocket Memo dicteerapparaat tilt dicteren naar een hoger niveau. Twee microfoons garanderen een superieure geluidskwaliteit voor uw dictaten. Het robuuste, maar toch lichte ontwerp van roestvast staal is ergonomisch geheel verantwoord en dus ideaal als u lang achter elkaar moet werken. De klassieke modus geeft gebruikers het gevoel dat ze met een analoog apparaat werken, zodat ze zich op de essentie kunnen concentreren en toch profiteren van de voordelen van digitale technologie.

Lees meer

PHILIPS Pocket Memo DPM 7700

Met de dicteer- en transcriptieset van Philips kunt u stemgeluid nu nog sneller omzetten in tekst. De Pocket Memo-dicteerrecorder combineert twee microfoons voor een superieure geluidskwaliteit en heeft een robuust, maar toch licht ergonomisch ontwerp. Samen met de gebruiksvriendelijke software en het handige voetpedaal maakt deze recorder dicteren en transcriberen gemakkelijker dan ooit.


Lees meer