Dicteerapparaten

PHILIPS LFH388

De geïntegreerde oplaadeenheid van de Pocket Memo 388 voedt de batterijen terwijl u werkt. Met de vierstandenschakelaar wordt bediening met één hand een koud kunstje, de Pocket Memo 388 is klasse zonder meer.

Lees meer

PHILIPS LFH720KIT

Een gespecialiseerd analoog transcriptietoestel waarmee u grote werkvolumes aankunt. Het systeem is volledig gericht op eenvoud: op het LCD-scherm met grote cijfers ziet u de bandinformatie in één oogopslag, terwijl de gebruiksvriendelijke bediening d.m.v. één knop toegang geeft tot afzonderlijk documenten.

Lees meer

PHILIPS LFH725KIT

De met cassettes werkende Dictation Desktop 725 verenigt gebruiksvriendelijk dicteren met de hoogste professionele kwaliteit. Een LCD-scherm geeft alle informatie weer die vereist is om de dicteerworkflow te beheren, en een geavanceerde zoekfunctie zorgt voor snelle toegang tot de gegevens.

Lees meer

PHILIPS Pocket Memo DPM 8200

De Pocket Memo dicteerapparaat tilt dicteren naar een hoger niveau. De revolutionaire 3D-microfoontechnologie zorgt in elke opnamesituatie voor de allerhoogste geluidskwaliteit. Het robuuste, maar toch lichte ontwerp van roestvrij staal is ergonomisch geheel verantwoord en dus ideaal als u lang achter elkaar moet werken. In combinatie met de SpeechExec Pro-software voor efficiënt gegevensbeheer en een docking station om uw bestanden te uploaden, kunt u uw gesproken stem in recordtijd omzetten in een tekstdocument.

Lees meer

PHILIPS SMP 3700 SpeechMike Premium Touch

SpeechMike Premium Touch is de nieuwste innovatie van Philips. Hij beschikt over een ontkoppelde microfoon van studiokwaliteit, een geïntegreerd filter voor ruisonderdrukking, een antimicrobiële behuizing en een bewegingssensor voor de helderste geluidsopnamen en de nauwkeurigste spraakherkenningsresultaten. De nieuwe aanraaksensor maakt navigeren eenvoudiger, waardoor u nog meer tijd bespaart.

Lees meer