Dicteerapparaten

PHILIPS SMP 4000 SpeechMike Premium Air

De SpeechMike Premium is nu tot in ieder detail geperfectioneerd. Profiteer van alle voordelen van de marktleider, SpeechMike Premium, maar zonder de beperkingen van een kabel. Neem uw stem op met een premium ontkoppelde microfoon van studiokwaliteit met een geïntegreerd filter voor ruisonderdrukking en realiseer uitzonderlijke spraakherkenningsresultaten. Dankzij de revolutionaire gepatenteerde lossless spraaktechnologie biedt de SpeechMike Premium Air maximale mobiliteit zonder grenzen.

Lees meer

PHILIPS Transcription Set LFH 7277

SpeechExec Pro Transcription Set 7277 is een effectief en gebruikersvriendelijk digitaal transcriptiesysteem dat van uw computer een hoog ontwikkeld transcriptieapparaat maakt. De software biedt een hele reeks voordelen voor de drukbezette transcriptionist: de communicatie wordt beter gestroomlijnd en opnames kunnen duidelijk en overzichtelijk worden behandeld en bewaard. Samen met een pakket ergonomische accessoires vormt de SpeechExec Pro Transcription Set 7277 een oplossing die in de huidige snel evoluerende zakenwereld de toon aangeeft.

Lees meer

PHILIPS PSP 2100 / PSP 2200 SpeechAir

Met het Philips SpeechAir smart dicteerapparaat bespaart u tijd en geld door flexibeler te werken dan ooit tevoren. Dankzij de geïntegreerde wifi-functie en drie microfoons kunt u overal en op ieder moment bestanden opnemen en delen. Opnames kunnen in realtime worden gecodeerd voor maximale gegevensbeveiliging. 

Lees meer

GRUNDIG SH10

Eenvoudig handdicteerapparaat, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. Makkelijk met één hand bedienbaar.

Lees meer

GRUNDIG SH24

De Stenorette SH 24 heeft alle belangrijkste functies welke nodig zijn voor hoge kwaliteit dictaten. Een einde brief index markeert het dictaat en laat de auteur/typist toe snel urgent werk te lokaliseren met de zoekfunctie. Een dubbelklik op de schuifknop maakt het mogelijk zonder tussenstop de tape terug te spoelen.

Lees meer