Grundig

GRUNDIG SH10

Eenvoudig handdicteerapparaat, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. Makkelijk met één hand bedienbaar.

Lees meer

GRUNDIG SH24

De Stenorette SH 24 heeft alle belangrijkste functies welke nodig zijn voor hoge kwaliteit dictaten. Een einde brief index markeert het dictaat en laat de auteur/typist toe snel urgent werk te lokaliseren met de zoekfunctie. Een dubbelklik op de schuifknop maakt het mogelijk zonder tussenstop de tape terug te spoelen.

Lees meer

GRUNDIG ST3221

Compact desktop transcriptiesysteem van uitstekende kwaliteit. Alle belangrijke informatie is goed zichtbaar op de LCD display. Hierop verschijnt onder andere: Operating mode, het nummer en de totale tijd van de dictaten, en de resterende tijd van de huidige dictaten. Individuele dictaten kunnen met behulp van de zoekfunctie snel gevonden worden. Voor het uitwerken kan men gebruik maken van een oor- of hoofdtelefoon en een voetpedaal.

Lees meer

GRUNDIG ST3220

De Stenorette ST 3220 biedt alle voordelen van een professioneel desktop systeem. De makkelijk af te lezen LCD display geeft het nummer en de totale tijd van de dictaten weer. Briefeinde markeringen en correcties kunnen worden onderscheiden van elke andere, via de index-functie. De ST 3220 heeft een aansluiting voor een microfoon of een hoofdtelefoon en een voetpedaal.

Lees meer