Kopieertoestellen / MFP's

KYOCERA TASKalfa 2553ci

Als het gaat om bedrijven die op zoek zijn naar een multifunctioneel product dat veiligheid en efficiëntie garandeert, is de nieuwe TASKalfa 2553ci de ideale oplossing. Deze printer biedt afdrukken van hoge kwaliteit in levendige kleuren met een flexibele benadering van papierverwerking en afwerking en is de complete oplossing voor al uw kantoordocumenten vereisten. Bovendien wordt de beveiliging gegarandeerd door het gebruik van de nieuwste technologie om uw meest waardevolle gegevens te beschermen. Naast functies voor gebruiksvriendelijkheid, zoals een paneel met aanraakscherm, biedt dit TASKalfa-apparaat alle niveaus van efficiëntie voor bedrijven die de productiviteit willen verhogen zonder concessies te doen aan de beveiliging. 

 

Lees meer

KYOCERA TASKalfa 3253ci

Met een 10.1 inch-aanraakscherm voor een hoger gebruiksgemak en de nieuwste beveiliging, is de nieuwe TASKalfa 3253ci de ideale oplossing voor de vereisten qua kantoordocumenten. Deze printer biedt afdrukken van hoge kwaliteit in levendige kleuren met een flexibele benadering van papierverwerking en -afwerking. Het is de complete oplossing om op een efficiënte manier te printen, kopiëren, scannen en zelfs faxen én een allround manier om de documentenbehoeften te beheren. Vertrouwend op een bekroonde motor, zijn kwaliteit en consistentie verzekerd en zo bedrijven in staat te stellen nieuwe hoogten van productiviteit te bereiken zonder in te boeten op wat voor hen het belangrijkste is: de bescherming van hun onschatbare bedrijfsgegevens en informatie.

 

Lees meer

KYOCERA TASKalfa 4053ci

Met geanvanceerde beveiligingsmaatregelen en een focus op gebruiksgemak, is de nieuwe TASKalfa 4553ci de ideale oplossing voor kantoordocumentenvereisten. Levendige kleuren zorgen voor afdrukken van hoge kwaliteit en bieden daarnaast een flexibele oplossing voor papierverwerking en -afwerking, wat betekent dat deze multifunctional de complete oplossing is om op een efficiënte manier af te drukken, te kopiëren, te scannen en nog veel meer. Vertrouwend op een betrouwbare motor, is kwaliteit en consistentie verzekerd. Een aanraakscherm biedt verbeterde bruikbaarheid waarmee gebruikers meer flexibiliteit met hun documenten krijgen. Deze functies vormen samen een goed uitgeruste multifunctional die perfect is voor de behoeften van bedrijven van elke omvang in verschillende sectoren.

Lees meer

KYOCERA TASKalfa 5053ci

De nieuwe TASKalfa 5053ci biedt de nieuwste beveiligingstechnologie om alle waardevolle gegevens te beschermen en zorgt ervoor dat informatie achter virtuele slot en grendel wordt bewaard. Het gebruik van toegevoegde functies om informatie te beveiligen betekent dat bedrijven hun multifunctional veilig kunnen gebruiken in de wetenschap dat ze geen onschatbare gegevens in gevaar brengen tijdens het proces. Levendige kleuren zorgen voor afdrukken van hoge kwaliteit en bieden daarnaast een flexibele oplossing voor papierverwerking en -afwerking, wat betekent dat deze multifunctional de complete oplossing is om op een efficiënte manier af te drukken, te kopiëren, te scannen en nog veel meer. 

Lees meer