Multifunctionele toestellen

KYOCERA ECOSYS M2135dn/M2635dn

De M2135dn en M2635dn zijn de meest betaalbare modellen in de nieuwe ECOSYS-serie. Deze uiterst betrouwbare machines drukken met 1.200 dpi zwart-wit afdrukkwaliteit indien gewenst dubbelzijdig af. Verder zijn ze voorzien van gigabit Ethernet en daarmee perfect geschikt voor veeleisende desktopgebruikers en kleine werkgroepen. Geen zorgen over het plaatsen in een open kantoor, de bediening is opvallend stil en met nog kleinere afmetingen dan hun voorgangers, passen ze op vrijwel elk bureau. Dankzij vele flexibele papierverwerkingsopties kunnen deze machines precies aan uw eisen worden aangepast.

 

Lees meer

KYOCERA ECOSYS M2735dw

De M2735dw zal u aangenaam verrassen met zijn grote hoeveelheid aansluitmogelijkheden en functies, zoals Wi-Fi Direct en de mogelijkheid om af te drukken op 1.200 dpi. Natuurlijk kunt u kopiëren, scannen in kleur en faxen. De M2735dw wordt bediend via een 4,3 inch touchscreen, dat groot gebruiksgemak biedt, zelfs voor minder ervaren gebruikers.

Lees meer

KYOCERA ECOSYS M2040dn/M2540dn

De ECOSYS M2040dn en M2540dn hebben alles om belangrijke spelers te worden voor uw kantoor. Met een printsnelheid van 40 ppm, korte ‘eerste kopie’ en ‘eerste print’ tijden en professionele scanmogelijkheden, waaronder het simultaan scannen van beide zijden van een document, zullen ze de productiviteit in hun werkgroep vast een stevige boost geven. Met hun lage TCO vormen ze een betaalbare en zinvolle keuze. De toner- en papiercapaciteit zijn al even indrukwekkend, met wel 7200 pagina’s met één cartridge en tot 850 pagina’s met twee optionele papierlades. En zoals u dat verwacht van iedere KYOCERA, zijn ze uiterst betrouwbaar - de garantie voor uw productiviteit.

Lees meer

KYOCERA ECOSYS M2640idw

Een grote stap voorwaarts in productiviteit: de M2640idw is het topmodel van onze nieuwe ECOSYS-serie en combineert uitstekende prestaties met een brede waaier aan mogelijkheden. Hij is opvallend snel in elk aspect en heeft een zeer lage TCO. Hij maakt connectie met nagenoeg alle smartphones, ondersteunt Wi-Fi Direct en kan intuïtief worden gecontroleerd via het 4,3” bedieningspaneel. Maar wat hem écht bijzonder maakt is zijn HyPAS optie. Het HyPAS platformlaat u toe om gepersonaliseerde toepassingen op maat te gebruiken, om zo u workflow verder te optimaliseren. Kortom, met deze ‘all-rounder’ is uw kantoor klaar om zelfs de grootste uitdagingen aan te gaan.

Lees meer

KYOCERA ECOSYS M3145dn/M3645dn

Deze MFP's zijn gemaakt voor dynamische teams (van klein tot groot) met hoge eisen voor veelzijdigheid en productiviteit. Met printsnelheden van 45 ppm, vereenvoudigen ze uw scanworkflow met hun geïntegreerde functie voor bestandscompressie: u kan heel gemakkelijk digitaliseren en grote gegevensvolumes elektronisch verzenden.
Dankzij hun componenten met een lange levensduur kunnen deze apparaten de uitzonderlijk lage bedrijfskosten en de lage milieu-impact bereiken die u van een echte KYOCERA MFP mag verwachten.

Lees meer