Multifunctionele toestellen

KYOCERA ECOSYS M3145idn/M3645idn

Deze 45 ppm MFP's zijn de beste keuze voor veeleisende werkgroepen (klein tot groot) op zoek naar een compact, flexibel en gebruiksvriendelijk apparaat in combinatie met uitstekende lage gebruikskosten. Vereenvoudigde aanmeldingsmogelijkheden elimineren toegangsknelpunten terwijl de beveiliging van uw documenten hoog blijft. De documentworkflow kan eenvoudig worden geoptimaliseerd dankzij het individueel aan te passen kleurenaanraakscherm en het geïntegreerde open oplossingsplatform HyPAS ™. Hun duurzame componenten bieden uitzonderlijke betrouwbaarheid en lage bedrijfskosten en helpen de milieu- en financiële impact tot een absoluut minimum te beperken.

Lees meer

KYOCERA ECOSYS M3655idn

Deze zeer krachtige MFP met een snelheid tot 55 ppm is de perfecte keuze voor middelgrote en grote werkgroepen. Hij is ontworpen om zelfs de grootste printjobs aan te kunnen en zijn 100-vel Single Pass Duplex documentprocessor scant met een indrukwekkend tempo van 100 ipm. Het kan worden aangevuld met extra papiercassettes die maximaal 2.600 pagina's bevatten en kan eenvoudig geintegreerd worden in uw bestaande zakelijke workflows dankzij het open oplossingsplatform HyPAS™.De componenten met lange levensduur garanderen de betrouwbaarheid en productiviteit die u van een KYOCERA-toestel verwacht; u zult zeker ook de lage afdrukkosten waarderen en de minimale milieu-impact die voldoet aan de nieuwste regelgeving.

Lees meer

KYOCERA ECOSYS M4125idn/M4132idn

Deze A4/A3-multifunctional is ontworpen met Kyocera's unieke ECOSYSTM technologie voor een lange levensduur en hoge betrouwbaarheid, terwijl het milieu minder wordt belast en de printkosten worden verlaagd. Een slimme keuze voor een milieuvriendelijk en kostenbewust kantoor. De M4125idn/M4132idn is een betrouwbare partner voor werkgroepen, die hoge eisen stellen aan functionaliteit en de aanwezigheid van een gebruiksvriendelijk kleuren-touchscreen.

Lees meer

KYOCERA TASKalfa 3212i

De TASKalfa 3212i is een uiterst betrouwbare A3 monochrome MFP voor kleine tot middelgrote werkgroepen in alle bedrijven of professionele werkplekken waar hoge productiviteit, hoge betrouwbaarheid en optimale investeringen vereist zijn.

Lees meer

KYOCERA TASKalfa 4012i

De TASKalfa 4012i is een echt betrouwbare A3 monochrome MFP's voor kleine tot middelgrote werkgroepen in alle bedrijven of professionele werkplekken waar hoge productiviteit, hoge betrouwbaarheid en optimale investeringen vereist zijn.

Lees meer