Multifunctionele toestellen

KYOCERA TASKalfa 5003i

Bent u op zoek naar een zeer productieve aanvulling op uw team, dan is de TASKalfa 5003i de perfecte keuze. Naast een afdruksnelheid van 50 pagina's per minuut en een scansnelheid van tot wel 220 beelden per minuut, biedt deze multifunctional ook afwerkingsopties voor grote volumes en een papiercapaciteit van tot wel 7.150 vel, zodat hij zonder onderbrekingen zelfs de grootste afdruktaken tot een goed einde brengt. Via het grote, intuïtieve kleurentouchscreen heeft u toegang tot een breed scala aan functies voor digitaal documentbeheer en dankzij de verbeterde beveiligingsopties hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw bedrijfsgevoelige documenten.

Lees meer

KYOCERA ECOSYS M5521cdn/M5521cdw

Deze professionele allrounder voldoet aan de eisen van elk bedrijf. De scannen, kopiëren, faxen en mobiele scanfuncties zorgen voor een optimaal en flexibel werkproces. De machine ondersteunt mobiel printen en is compatible met zowel Android als Apple iOS. Daarnaast is de MyPanel app een gemakkelijke manier om deze multifunctional te bedienen vanaf uw smartphone. Een krachtige machine die perfect past in het bedrijfsleven, waar een grote verscheidenheid aan functies is vereist.

Lees meer

KYOCERA ECOSYS M5526cdn/M5526cdw

Het topmodel van de nieuwe ECOSYS serie combineert de beste kleurkwaliteit met de laagste kosten - en het zal ook uw werkproces aanzienlijk verlichten. De dubbelzijdige documenttoevoer, het 4,3 inch kleurentouchscreen en de programmatoetsen vereenvoudigen een complex werkproces en verbeteren de productiviteit, waardoor deze machines absolute allrounders zijn. De hoge capaciteit toner, goed voor maximaal 3.000 afdrukken in kleur, biedt ongeëvenaarde lage kosten per pagina. Wees gerust, het is de perfecte multifunctionele partner voor uw bedrijf met een toekomst vol briljante kleuren.

Lees meer

KYOCERA ECOSYS M6230cidn/M6630cidn

Deze nieuwe A4 kleuren-MFP is speciaal ontworpen voor middelgrote en grote werkgroepen en biedt zowel betrouwbaarheid als hoge uitvoersnelheden in kleur en zwart-wit en voldoet nu aan de nieuwste milieunormen. Het handige aanraakscherm biedt eenvoudige, directe toegang naar de talrijke functies van de multifunctional. Bovendien kunnen speciale programmasleutels en het open-oplossingsplatform HyPAS van KYOCERA u helpen uw documentworkflow verder te optimaliseren. 

Lees meer

KYOCERA ECOSYS M6235cidn/M6635cidn

Deze nieuwe A4 kleuren-MFP is speciaal ontworpen voor middelgrote en grote werkgroepen, biedt zowel betrouwbaarheid als hoge uitvoersnelheden in zowel kleur als zwart-wit en voldoet nu aan de nieuwste milieunormen. Het handige aanraakpaneel biedt eenvoudige, directe toegang tot de talrijke functies van de multifunctionele functies. Bovendien kunnen speciale programmasleutels en het open-oplossingsplatform HyPAS van KYOCERA u helpen om uw documentworkflow verder te optimaliseren. Bovendien garanderen deze machines uiterst voordelige bedrijfskosten.

Lees meer