Multifunctionele toestellen

KYOCERA TASKalfa 352ci

De TASKalfa 352ci is een all-round A4 kleuren-MFP voor kleine tot middelgrote werkgroepen of voor front-offices in bedrijven waar een compact formaat op of onder het bureau en snelle, productieve en efficiënte handelingen vereist zijn.

Lees meer

KYOCERA TASKalfa 308ci

De TASKalfa 308ci is een krachtige A4 kleuren-MFP voor kleine tot middelgrote werkgroepen in middelgrote tot grote bedrijven waar betrouwbaarheid en flexibele afwerking vereist zijn. Hij biedt alle functionaliteiten die u mag verwachten van een geavanceerd MFP -gemakkelijk toegankelijk aanraakscherm, verschillende opties voor papierverwerking, waaronder een grote papierinvoer van 2.000 vel en een interne finisher voor 300 vel waarmee tot 50 vel in 3 posities kan geniet worden.

Lees meer

KYOCERA TASKalfa 358ci

De TASKalfa 358ci is een krachtige A4 kleuren-MFP voor kleine tot middelgrote werkgroepen in middelgrote tot grote bedrijfsomgevingen waar duurzame operaties en flexibele afwerking vereist zijn. Een vernieuwd 7-inch bedieningsscherm met intuïtieve bediening zoals scrollen en schuiven, in- en uit 'pinchen' zoals smartphones en tablets. Geavanceerde beveiligingsfunctionaliteit zoals beveiligd opstarten, Trusted Platform Module (TPM) en standaard Data Security Kit.

 

Lees meer

KYOCERA TASKalfa 408ci

De nieuwe TASKalfa 408ci is de ideale partner voor werkgroepen die de beste functionaliteit, de meest diverse papierverwerking én een excellente kwaliteit van kleurendocumenten eisen. Deze A4 kleurenmultifunctional overtuigt met hoge uitvoer- en scansnelheden alsook met zijn hoge capaciteit voor papierinvoer en –verwerking, die ontworpen zijn om te kunnen voldoen aan de vereisten van lange ononderbroken afdrukopdrachten. KYOCERA’s longlife componenten, die uiterst duurzaam en betrouwbaar zijn, zorgen voor een productieve documentuitvoer en beperken de ‘downtime’ en het afvalvolume tot een minimum.

Lees meer

KYOCERA ECOSYS M8124cidn

Deze A4/A3-multifunctional is ontworpen met Kyocera's unieke ECOSYSTM technologie voor een lange levensduur en hoge betrouwbaarheid, terwijl het milieu minder wordt belast en de printkosten worden verlaagd. Een slimme keuze voor een milieuvriendelijk en kostenbewust kantoor. De M8124cidn is een betrouwbare partner voor werkgroepen, die hoge eisen stellen aan functionaliteit en de aanwezigheid van een gebruiksvriendelijk kleuren-touchscreen.

Lees meer