Printers

KYOCERA ECOSYS P3260dn

Het topmodel van onze nieuwe ECOSYS serie heeft het allemaal: afdrukken tot maximaal 60 pagina's per minuut, een tijd tot eerste afdruk van slechts 4,5 seconden en een maximale papiercapaciteit tot 2.600 vel met extra papiercassettes. Naast de grootste prestaties is ook de betrouwbaarheid ongeëvenaard. Dankzij de componenten met lange levensduur en bijzonder lage gebruikskosten en minimale impact op het milieu. 

Lees meer

KYOCERA ECOSYS P4040dn

Een productieve oplossing voor werkgroepen die veel verschillende uitvoerformaten nodig hebben, van A6 tot A3. Deze snelle en compacte printer biedt een uitbreidbare papiercapaciteit tot 6 papierladen voor flexibele mediaondersteuning. Deze teamspeler weet bovendien exact hoe indruk te maken met omvangrijke beveiliging en ECOSYS long-life technologie die zorgt voor uitzonderlijk lage kosten per pagina en minder afval.

Lees meer

KYOCERA FS-9130DN

Met zijn afdruksnelheid van 40 pagina's per minuut A4, is de Kyocera FS-9130DN bij uitstek geschikt om u door de drukste tijden te loodsen zonder gas terug te hoeven nemen. Deze snelle, efficiënte en betrouwbare printer kent een zeer functionele modulaire structuur. Met de beschikbare papier- en afwerkingsopties kunt u de printer aan de specifieke vereisten van uw afdeling aanpassen.

Lees meer

KYOCERA FS-9530DN

Deze snelle, efficiënte en betrouwbare printer kent een zeer functionele modulaire opzet die grote afdelingen goed kunnen gebruiken om hun zaakjes voor elkaar te krijgen Met zijn afdruksnelheid van 51 pagina's per minuut A4, is de Kyocera FS-9530DN in staat grote afdrukvolumes te verwerken, en ook nog eens sneller dan u denkt.

Lees meer

KYOCERA ECOSYS P5021cdn/P5021cdw

Deze nieuwe ECOSYS modellen voor de kleinzakelijke markt bieden meer dan u vraagt: ondanks het compacte ontwerp zit dit economische kleurenmodel vol met waardevolle eigenschappen en behaalt het professionele resultaten met een afdrukresolutie van 1.200 dpi. Functies zoals dubbelzijdig afdrukken of het direct afdrukken (via wifi en USB) versoepelen het werk. Deze betrouwbare machines zijn de perfecte oplossing voor kleinere kantoren, die de lat hoog leggen.

Lees meer