Productgroepen

Multifunctionele toestellen

Een multifunctioneel toestel is een machine die meerdere taken aankan. Bent u op zoek naar een kopieermachine, scanner, printer en fax in één toestel?

Jacobs Kantoormachines is erkend verdeler van KYOCERA, een belangrijke fabricant op het vlak van all-round kantooroplossingen en bekend voor zijn betrouwbare en duurzame producten. Deze machines voldoen zeker aan al uw hogere eisen inzake snelheid, kleuren-afdrukkwaliteit en afwerkingssystemen.

De meeste modellen worden aangeboden in zwart/wit en in kleurenuitvoering.

Printers

Jacobs Kantoormachines biedt het complete gamma van KYOCERA printers. Deze toestellen staan voor prachtige afdrukken in kleur of zwart-wit.

De KYOCERA printers beschikken over de unieke Ecosys technologie: deze mileuvriendelijke toestellen werken met extreem duurzame long-life componenten (drum & developing units) wat zorgt voor minder afval en zeer lage gebruikskosten!

Dicteerapparaten

Zowel voor de juridische als voor de medische wereld bieden wij een volledig gamma van professionele analoge en digitale dicteer- en transcriptiesystemen de twee topmerken PHILIPS en GRUNDIG.

Papiervernietigers

Jacobs Kantoormachines biedt u een volledig en performant gamma dat al uw documenten correct en veilig vernietigt. Wij kozen voor het Duitse kwaliteitsmerk IDEAL, dat functionaliteit en duurzaamheid op de eerste plaats stelt.

Faxtoestellen