Productgroepen

Kopieertoestellen en Multifunctionals

Een multifunctional is een machine die meerdere taken aankan. Bent u op zoek naar een fax, kopieermachine, scanner en printer in één toestel?

Jacobs Kantoormachines is erkend verdeler van KYOCERA, een belangrijke fabricant op het vlak van all-round kantooroplossingen en bekend voor zijn betrouwbare en duurzame producten. Deze machines voldoen zeker aan al uw hogere eisen inzake snelheid, kleuren-afdrukkwaliteit en afwerkingssystemen.

De meeste modellen worden aangeboden in zwart/wit en in kleurenuitvoering.

Printers

Jacobs Kantoormachines biedt het complete gamma van KYOCERA printers. Deze toestellen staan voor prachtige afdrukken in kleur of zwart-wit.

De KYOCERA printers beschikken over de unieke Ecosys technologie: deze mileuvriendelijke toestellen werken met extreem duurzame long-life componenten (drum & developing units) wat zorgt voor minder afval en zeer lage gebruikskosten!

Faxtoestellen

Keuze uit verschillende oplossingen volgens uw noden, en dit zowel als stand-alone of als netwerkgeïntegreerde oplossing.

Dicteerapparaten

Zowel voor de juridische als voor de medische wereld bieden wij een volledig gamma van professionele Analoge en Digitale dicteer- en transcriptiesystemen van de twee topmerken GRUNDIG en PHILIPS. Kom gerust langs en maak een geïnformeerde keuze.

Papiervernietigers

Onze papierversnipperaars komen in alle maten en gewichten. Zowel privépersonen als bedrijven vinden bij ons de gepaste versnipperaar.

Wij kozen voor het Duitse kwaliteitsmerk IDEAL, dat functionaliteit en duurzaamheid op de eerste plaats stelt. Jacobs Kantoormachines biedt u een volledig en performant gamma dat al uw overtollige documenten secuur vernietigt.